Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 4 linguri ulei de măslineu
- 1 praz
- 1 ceapa mare
- 15 ciupercuțe Champignon
- Câteva fire de pătrunjel
- Sare, piper după gust
- 2 căței de usturoi
- 100 ml vin alb
- Cașcaval sau brânză de oaie
- Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel si le-am lasat sa se inabuse.
- Dupa ce a scazut un pic, am adaugat ciupercutele curatate si taiate in cubulete, prazul si ceapa la fel si ele, sare, usturoiul și piperul.
- Am amestecat si am lasat cu capac cateva minute, amestecand din când in când.
- Între timp am adaugat si un pahar de 100 ml vin alb.
5. Dupa ce s-a scazut din sos, am lasat un pic sa se raceasca.
6.A se servește cu bucățele de cascaval ori brânză. Combinația este excelenta.
Pofta Buna!
Comentarii