Bors de pui cu legume


Calorii pentru o portie de 100 de grame are 26 de calorii. 

Ingrediente: 

  • jumatate de pui portionat
  • 3 cartofi medii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • un sfert dintr-o telina mica
  • sare Himalaya
  • piper
  • bors 
  • 2000 ml apa
  • leustean 
  • patrunjel 

Intr-o cratita se adauga la fiert bucatile de pui care deja au portionate de dinainte. Se elimina spuma lasata de pui si apoi adaugati legumele taiate cuburi, borsul si se lasa circa 1 ora si jumatate pentru a fierbe la foc mic pentru a capata un gust aparte. La final se va adauga sarea si piperul dupa gust si verdeturile. Se stinge focul si se va lasa cu capac sa se imbie ciorba de arome. 

Pofta Buna!

Comentarii